Şirketler Şirketler 123

1/2'' Beyaz Boyalı Sprinkler Rozeti Çift Parça

Marka
Stok Kodu
ADGKMNSW
Garanti Süresi
24 Ay

Sprinkler rozeti

Çift parçalı sprink rozeti kurum işlerinde kullanılan standart rozet tipidir.
İki farklı sprinklerde kullanılır.
-Pendent sprinklerde,
-Sidewall sprinklerde.
Sprinkleri sabitlemek ve kenar boşluklarını gizlemek amacı ile kullanılır.
Mimariye göre farklı farklı renklerde üretilebilir.
Farklı renkte sipariş vermek için lütfen bizimle iletişime geçiniz.
 
Poz tarifi aşağıda belirtilmiştir.
 Sprinkler kafasının bağlantısının ve bağlandığı boruyu gizlemek amacıyla kullanılan, sprinkler kafası ile arkasındaki yüzey arasında kalan plaka; kaplama ilavesi "yangın sprinklerine ilaveler için ödenecek farklardan” ayrıca ödenmek üzere, Açık konumda su açıldığında, suyu belli bir açı ile dağıtma biçimi ve damlacık yapısında püskürterek yangını söndürme, soğutma veya yüzeyi soğutma işlevine sahip, pirinç malzemeden, onaylı açık yangın su püskürtme memesinin iş yerinde temini, projesine teknik şartnamesine uygun olarak montajı, çalışır halde teslimi.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
1/2'' Beyaz Boyalı Sprinkler Rozeti Çift Parça İZ METAL|Sprinkler ve Rozetleri|Asma tavan veya alçı duvar olan yerlerde, sprinklerin montaj aralığının kestirilemediği ve dekoratif açıdan görüntüsünün iyi olması istendiği mekanlar da kullanılırlar. Aşağı bakan (pendent) ve yatay duvar tipi (horizontal sidewall) sprinkler ile kullanılırlar. Tek parça ve çift parça 1/2' ve 3/4' çapında; tercih edilen renklerde imalat yapılır. ADGKMNSW
1/2'' Beyaz Boyalı Sprinkler Rozeti Çift Parça

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.